Μαζί στην Πολωνία «Πούτιν» και «Ζελένσκι» με τη βοήθεια του «Κιμ Γιονγκ Ουν»

Πρέπει να διαβάσετε

Την επομένη της εισβολής της Ρωσίας στη χώρα του, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε στον κόσμο ότι ήταν «ο νούμερο ένα στόχος του εχθρού». Περίπου την ίδια στιγμή, ένας άνδρας που ήταν διάσημος επειδή έμοιαζε εντυπωσιακά στον Ζελένσκι -και τον υποδυόταν- έβρισκε καταφύγιο στην Πολωνία, ενώ οι πύραυλοι έπεφταν βροχή κοντά στο Κίεβο.

Καθώς ο αληθινός Ζελένσκι βγήκε στους δρόμους της πρωτεύουσας, φορώντας αλεξίσφαιρο, προκειμένου να απαντήσει σε όσους ισχυρίζονταν ότι είχε φύγει από τη χώρα, ο «ψεύτικος» Ζελένσκι συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Ανέλπιστη βοήθεια

Όταν μοιάζεις με τον άνθρωπο που ηγείται μιας χώρας κατά τη διάρκεια πολέμου, η ζωή γίνεται ακόμα πιο παράξενη, και μάλιστα γρήγορα. Καθώς ο Ουμίντ Ισαμπάεφ, 41 ετών, άρχισε να σκέφτεται τη δική του επισφαλή θέση, τού προσφέρθηκε βοήθεια από δύο ανθρώπους που δεν το περίμενε: τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όχι από τους πραγματικούς, φυσικά, αλλά σύμφωνα με την Washington Post από δύο άνδρες που βγάζουν τα προς το ζην υποδυόμενοι αυτούς.

 

[Πηγή: The Washington Post]

Πολλά μίλια μακριά, από μια «μυστική τοποθεσία» στην Ασία, ο «Χάουαρντ Χ» -ο οποίος υποδύεται τον Κιμ από το 2013- παρακολουθούσε τις ειδήσεις για τις βόμβες που έπεφταν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών της Ρωσίας να καταλάβει μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.

Ο Χάουαρντ μίλησε υπό τον όρο να μην αποκαλυφθεί το πλήρες όνομα, η ηλικία και η τοποθεσία του, καθώς λαμβάνει επιπλέον προφυλάξεις για να αποφύγει τον εντοπισμό του από τις δυνάμεις ασφαλείας του δικτάτορα.

Ο Χάουαρντ σκεφτόταν τον Ισαμπάεφ, τον οποίο δεν είχε συναντήσει ποτέ – αλλά τον γνώριζε, αφού και οι δύο πρωταγωνιστούσαν σε ένα ντοκιμαντέρ του 2020 για πολιτικούς σωσίες στην τηλεόραση Russia 24. Καθώς η Ουκρανία εκλιπαρούσε για ξένους εθελοντές για να βοηθήσουν να νικήσει τη Ρωσία, ο Χάουαρντ είπε ότι ήταν «πολύ χοντρός για να πολεμήσει» – αλλά ήξερε ότι «θα μπορούσε να βοηθήσει» τον ψεύτικο Ζελένσκι.

Καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε τον πραγματικό ηγέτη της Ουκρανίας να μεταμορφώνεται σε ήρωα πολέμου -εκφωνώντας ομιλίες σε κοινοβούλια σε όλο τον κόσμο- ο Χάουαρντ σκέφτηκε ότι ο άνθρωπος που έμοιαζε ακριβώς με τον Ζελένσκι θα μπορούσε να κινδυνεύει. Του έστειλε ένα μήνυμα.

Ο Ισαμπάεφ -ο οποίος είναι μόλις τρία χρόνια νεότερος από τον άνθρωπο που μιμείται- εξεπλάγη από την προσέγγιση ενός αγνώστου. «Ήταν μια απροσδόκητη πρόταση» είπε.

Ο Χάουαρντ ζήτησε τη βοήθεια ενός άλλου φίλου, ο οποίος ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα «Steve Poland». Το πραγματικό του όνομα είναι Slawomir. Είναι παγκοσμίως γνωστός ως «ψεύτικος Πούτιν» επειδή είναι ένας από τους πιο διάσημους, αν όχι ο πιο διάσημος, επαγγελματίας σωσίας του ρώσου προέδρου.

Και κάπως έτσι, «Ζελένσκι» και «Πούτιν» βρέθηκαν να συναντώνται από κοντά στην Πολωνία…

Πηγή: In.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα