Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
29.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Μαζί με τον Λαμπρινό και ο Στ. Περδικογιάννης!

Πρέπει να διαβάσετε

Αίσθηση προκαλεί η νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μιλούν για ένα πρόσωπο που θα κάνει τη διαφορά τόσο εκλογικά όσο και την επόμενη μέρα στο δημοτικό συμβούλιο. Ο λόγος για τον 33χρονο Στέλιο Περδικογιάννη.

Στην ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών αναφέρεται:

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός καλωσορίζει στην «Δύναμη Πολιτών» τον Στέλιο Περδικογιάννη.

Ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης γεννήθηκε το 1985 και έζησε στο Ηράκλειο τα σχολικά του χρόνια. Συνέχισε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Υπηρέτησε στο Πυροβολικό και εν συνεχεία εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ Α.Ε.. Το 2011 μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Fordham University της Νέας Υόρκης. Ολοκλήρωσε με διάκριση μεταπτυχιακό τίτλο MBA και εργάστηκε για 2 έτη στη Νέα Υόρκη στο Χρηματοπιστωτικό τομέα πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρία Johnson & Johnson, υπεύθυνος για τη διαχείριση των πελατών της εταιρίας σε όλη την Κρήτη.

Η αγάπη του για την πόλη, η διάθεσή του για προσφορά και η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Βασίλη Λαμπρινού και στο έργο της Δημοτικής Αρχής, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές με την «Δύναμη Πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα