Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
18.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μαρτυρία-σοκ για τον 43χρονο που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύζυγό του -«Φώναζε, έβριζε, έσπαγε μπουκάλια»

Πρέπει να διαβάσετε

Απολογείται ο 43χρονος Γεωργιανός που επιτέθηκε άγρια με πιρούνι την έγκυο σύντροφό του και βαρύνεται με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Μάλιστα είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει συλληφθεί άλλες 12 φορές!

Η άτυχη γυναίκα φέρει πάνω από110 χτυπήματα, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον κίνδυνο να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι να μην έχει απομακρυνθεί πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μπήκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Νέο Ψυχικό, έριξε κάτω την 39χρονη αδιαφορώντας για το γεγονός ότι κυοφορούσε στον τρίτο μήνα, ανέβηκε από πάνω της και άρχισε να την καρφώνει με το πιρούνι παντού, σε πρόσωπο και σώμα. Όπως περιέγραψε η ίδια στους γιατρούς για να σωθεί από τα χέρια του 43χρονου, βγήκε γυμνή στον δρόμο. Μια φίλη της έσπευσε να την βοηθήσει.

«Έβγαιναν με μπουφάν το καλοκαίρι για να κρύβουν τα χτυπήματα»

Στο iefimerida.gr μίλησε γείτονας του 43χρονου ο οποίος κατήγγειλε ότι ο συλληφθείς προκαλούσε συχνά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας.

«Θα πρέπει η δικαιοσύνη αυτή τη φορά να τον κρίνει με τη σοβαρότητα που της αρμόζει. Ο άνθρωπος είναι τρομερά επικίνδυνος, όχι μόνο για τη γυναίκα του αλλά και για την υπόλοιπη περιοχή. Εγώ, προσωπικά, έχω καλέσει την αστυνομία πάνω από τέσσερις φορές. Ήταν μεθυσμένος και επικίνδυνος: έπινε από το πρωί ως το βράδυ μπύρες· φώναζε, έβριζε και έσπαγε μπουκάλια στην πλατεία δίπλα στα μικρά παιδιά που έπαιζαν. Τον ξέρω περίπου επτά χρόνια. Η πρώην γυναίκα του και το παιδί του είχαν μελανιές, έτρωγαν συνέχεια ξύλο. Φορούσαν ακόμα και το καλοκαίρι μπουφάν για να μη φαίνονται τα χτυπήματα. Ζούσαν εφιάλτη. Της λυπόμασταν, αλλά τι να κάνουμε; Σαν γείτονες ειδοποιήσαμε τις αρχές. Όταν περνούσαμε τηλεφωνήματα στο αστυνομικό τμήμα, μας έλεγαν: ”Πάλι αυτός; Γνωρίζουμε, ερχόμαστε”. Ο άνθρωπος ζούσε, ξυπνούσε και κοιμόταν μεθυσμένος. Έτρεχε με το αυτοκίνητο, τράκαρε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έβαζε τη μουσική στη διαπασών. Εφιαλτική κατάσταση. Μόνο την τελευταία εβδομάδα πριν συλληφθεί πρέπει να έχει πάει στο τμήμα πέντε φορές και στη συνέχεια τον άφηναν ελεύθερο. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να σκοτώσει πρώτα άνθρωπο;».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα