Μαρκέλλα: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός της κοκκινομάλλας – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Πρέπει να διαβάσετε

Θέμα χρόνου θεωρείται ο εντοπισμός της γυναίκας που ταυτοποιήθηκε ως υπεύθυνη για την απαγωγή της Μαρκέλλας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη.

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του κοριτσιού, η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης έχει ανοίξει έρευνα για τις συνθήκες στο σπίτι της 10χρονης.

Έτσι, θα εξεταστεί τόσο ο οικογενειακός όσο και ο κοινωνικός περίγυρος της Μαρκέλλας, ώστε να εκτιμηθούν και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της. Το αίτημα για κοινωνικό έλεγχο της ζωής της μικρής κατέθεσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας επιβεβαίωσε την εμπλοκή της κοκκινομάλλας γυναίκας στην υπόθεση.

«Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νάσογλου.

«Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον» είπε ο δικηγόρος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τα βίντεο που υπάρχουν εξετάζονται από όλη την οικογένεια.

Εκτίμησε δε, πως σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις για την αρπαγή της μικρής.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μικρή Μαρκέλλα παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Ωστόσο, δεν μπορεί κανένας να την επισκεφτεί.

Η οικογένεια και ο αδελφός της 10χρονης θα έχουν σήμερα ακρόαση από την Εισαγγελία, ώστε σε περίπτωση που κριθεί ακατάλληλη για την κηδεμονία η μητέρα της να υπάρχουν άλλοι πιθανοί κηδεμόνες.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα