Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός

Πρέπει να διαβάσετε

Στην αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast.

Η πληροφορία για το «φλερτ» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μάριου Αθανασίου είχε δει εδώ και μήνες το φως της δημοσιότητας των παραπολιτικών στηλών των εφημερίδων, αλλά πλέον και ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι το όνομά του θα φιγουράρει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επερχόμενες εκλογές.

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένοντας κι εγώ την τελική απόφαση απ’ τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω μια αγωνία γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Σχετικά με το #metoo, ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι γυναίκες δημοσιογράφοι του έχουν εκμυστηρευτεί ότι φοβούνται να μιλήσουν για όσα έχουν ζήσει στον χώρο: «Την περίοδο που τα πράγματα ήταν πολύ έντονα με το metoo, όπου και να πηγαίναμε να μιλήσουμε, με έπιαναν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν ότι θέλουν να μιλήσουν και εκείνοι αλλά δεν μπορούν μιας και οι κακοποιητές στον χώρο της δημοσιογραφίας είναι σε θέση εξουσίας, οπότε και ελέγχουν την είδηση».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα