Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ τον εγκλεισμό, δεν τον θέλω»

Πρέπει να διαβάσετε

Η Mαρία Σολωμού προσκεκλημένη της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι»  στο ΜΕGA έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Τα podcast

«Είναι φοβερό, από τότε που μου το πρότειναν. Δεν ήξερα τι είναι podcast. Όταν ενημερώθηκα είπα πως εγώ να μιλάω μπροστά σε ένα μικρόφωνο ακατάπαυστα, δεν θα έχω τι να πω. Πλέον μου λένε να πάρω ανάσα. «Αφιονίζομαι» όταν μιλάω. Δεν με σοκάρουν οι ιστορίες απιστίας, είναι το πιο συνηθισμένο», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Οι άνδρες της ζωής της

Τι την φθάνει στα όρια της;

«Ο «άντρας – κότα» είναι το χειρότερό μου. Το 90% των podcast αφορούν στα ερωτικά. Κανένας άντρας δεν δύναται να χωρίσει και να φύγει από μία σχέση επειδή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο πρόσωπο. Αυτός είναι ο «άντρας – κότα», και έχω πέσει και εγώ σε τέτοιον άντρα. Μου έχει τύχει να είμαι καλά σε σχέση και να έχω ερωτευτεί άλλον άντρα. Το σκέφτηκα, είπα δεν μπορώ, και έχω πει και την αλήθεια και πληγώνεις πολύ τον άλλον με αυτό. Και μου το έχουν κάνει. έτυχε να το κάνει η άλλη πλευρά με την σχέση της χωρίς να έχουμε ενημερωθεί ή συνεννοηθεί, και μετά κάναμε και ένα παιδί. Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας αυτός», ξεκαθάρισε.

Για τις δικές της ερωτικές ιστορίες που δεν ευδοκίμησαν η Μαρία Σολωμού έδωσε μία…. εναλλακτική πρόταση

Δεν αφήνω τις σχέσεις μου να βαλτώσουν

«Σε μία άλλη περίπτωση που μού έτυχε, δεν γινόταν για τεχνικούς λόγους και απλά το προσπεράσαμε. Δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Δεν αφήνω τις σχέσεις μου να βαλτώσουν, αλλά έχει τύχει να δυσκολευτώ να φύγω από αυτή τη σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν παράλληλα όμως. Απορώ που δεν μου δίνουν βραδινή εκπομπή. Στα 70 μου θα βγάλω βιβλίο που θα μιλάω για όλους με ονοματεπώνυμο.

Μπορεί να μιλάω πολύ αλλά κανείς δεν ξέρει για τη ζωή μου, είμαι κρυψίνους. Αλλά υπάρχουν κάποιες ιστορίες που αν βγουν στη δημοσιότητα, θα έχουμε “νεκρούς”. Αλλά στα 70 θα τα πω όλα. Πολύς κόσμος όμως θα με καταλάβει αυτή που είμαι. Δεν αιτιολογείται στην συμπεριφορά μου, είναι μπερδεμένο γιατί ο κόσμος βάζει ταμπέλες. Απεχθάνομαι τις ταμπέλες. Τρελάθηκα στον covid. Αποφάσισα ότι θέλω να περνάω καλά από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός δεν διαστάζει να πει ανοιχτά τη γνώμη της για όλα

Η συμμετοχή της στο Fame Story

«Επειδή διδάσκω 17 χρόνια και το ξέρω αυτό που κάνω, όταν το άκουσα, μου αρέσει ως ιδέα. Στο πρώτο έτος της σχολής τους δίνω τραγούδια και όχι κείμενα. Για να απελευθερωθεί το κορμί τους, να μη νιώθουν ντροπή. Θα τους κάνω μια δορά την εβδομάδα, «ερμηνεία τραγουδιού – υποκριτικής τραγουδιού – σκηνική παρουσία». Είναι δύσκολο να βρεις την ισορροπία. Ξέρω ότι θα έχει ανατροπές και διαφορές με το παλιό Fame Story.

Είναι σημαντικό να παίξει ρόλο και η γνώμη των καθηγητών. Δεν μου αρέσει για παράδειγμα να έχουν έπαρση κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο και το ξέρουν. Όσα έχω αντιμετωπίσει με φοβερό ταλέντο δεν έχουν κάνει τίποτα, με εξαίρεση ένα άτομο. Ενώ υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν να αρθρώσουν και με δουλειά το καταφέρνουν. Μπορεί να με θυμώσει η κοπάνα, όταν τα ξέρουν όλα, όταν δεν είναι συνεπείς και σεβαστικοί. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι σε αυτό. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά ακόμα», υπογράμμισε η ηθοποιός για τον ρόλο που θα έχει στο Fame Story.

Θα πήγαινε στο Fame Story ως συμμετέχουσα;

«Στα 18 μου δεν τραγούδαγα καθόλου. Όταν μπήκα στη σχόλη άρχισα να ασχολούμαι, αλλά όχι ότι τραγουδάω. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάτι τέτοιο κεκλεισμένων των θυρών. Δεν μπορώ τον εγκλεισμό, δεν τον θέλω. Είμαι χαρούμενη που ξεκινάμε, έχω αγωνία», σημείωσε κλείνοντας η ηθοποιός.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα