asd
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
30.7 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μαρία Μπεκατώρου για τον σύζυγό της: «Με διάλεξε κι εγώ τον διάλεξα όταν δεν με ήξερε ο κόσμος»

Πρέπει να διαβάσετε

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, για το γεγονός ότι τη μπερδεύουν με τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και για τον ανταγωνισμό στον χώρο της τηλεόρασης.

Παράλληλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο πρότυπό της στην τηλεόραση και επισήμανε τον θαυμασμό που τρέφει για τη Ρούλα Κορομηλά: «Θαύμαζα τον τρόπο που χειριζόταν τα πράγματα, το περιεχόμενο των εκπομπών της που ήταν τόσο προχωρημένο για την εποχή. Δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Τη θαύμαζα έτσι που τα είχε όλα στο κεφάλι της και μπορούσε να τα διαχειριστεί σωστά» ανέφερε Μαρία Μπεκατώρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Σχολιάζοντας αν έχει τύχει να τη μπερδέψουν με κάποια άλλη στον δρόμο: «Το επώνυμό μου συνήθως το μπερδεύουν με της Μαρίας Μπακοδήμου. Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα. Στον δρόμο έγινε δύο φορές, τη μία κιόλας με σταμάτησαν και μου μιλούσαν. Εγώ χαμογελούσα στην αρχή και τoυς είπα: “Παιδιά, δεν είμαι αυτή” αλλά δεν είχα και τι να τους πω. Ποια είμαι; Με ήξεραν τότε; Τι να πω; Είμαι η Μπεκατώρου από την Κεφαλονιά;».

Η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε και σε σχετική ερώτηση και αποκαλύπτοντας αν τη φλερτάρουν: «Δεν νομίζω. Πιο πολύ με τους παίκτες γίνεται αυτό που έρχονται στο πλατό. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν διάθεση έτσι πιο παιχνιδιάρικη, αλλά δεν έχει τύχει, δεν το έχω επιτρέψει κι εγώ. Νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο να το δίνεις στον άλλο. Μπορεί να γίνεται και να μην το καταλαβαίνω ή να μη δίνω τη σημασία που πρέπει. Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη, μου το λένε και μου αρέσει βέβαια, το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο να σ’ το λένε οι άντρες. Δεν με έχει φέρει όμως κάποιος σε δύσκολη θέση».

Όσον αφορά στο πόσο δύσκολο ήταν για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, να διαχειριστεί όλη αυτή την ξαφνική –έμμεση μεν– προβολή: «Καταρχάς, το σημαντικό σε αυτή τη σχέση είναι ότι τον Αντώνη μου τον γνώρισα πριν γίνω γνωστή. Με διάλεξε κι εγώ τον διάλεξα όταν δεν με ήξερε ο κόσμος, που σημαίνει ότι με αγάπησε για αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου και όχι για το προφίλ μου και τη λάμψη που υπάρχει γύρω μου αυτή τη στιγμή. Αυτό φέρνει μια ισορροπία στη σχέση γιατί αντιλαμβάνεσαι χωρίς ανασφάλεια και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είσαι με αυτό τον άνθρωπο αλλά και γιατί είναι και εκείνος μαζί σου».Στη συνέχεια της απάντησή της η παρουσιάστρια είπε: «Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοιου είδους αλλαγή. Από την άλλη, όμως, η βάση είναι σωστή και εγώ γενικά είμαι –και το πιστεύω– πολύ σωστή στη σχέση και στο σπίτι μου. Αυτό από μόνο του κάνει και τον Αντώνη να είναι καλά. Αλλά κι εμείς γενικά δεν ήμασταν άνθρωποι που δεν μας άρεσε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Τώρα απλά μπορεί να γίνεται λίγο παραπάνω, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε να μην πάμε κάπου. Σίγουρα τον έχει δυσκολέψει τον Αντώνη κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω ότι τον έχει επηρεάσει και πάρα πολύ. Έχει τις παρέες του, τους φίλους του, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό».

Επιπλέον η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε σε όσους τονίζουν πως είναι ο θηλυκός Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής τηλεόρασης: «Έχει πλάκα αυτό. Μου το έλεγε η μακιγιέζ μου, η Έλσα Πρωτοψάλτη, και μετά κάποια στιγμή το είδα γραμμένο. Το έβγαλα screenshot και της το έστειλα. “Τα βλέπεις; Το λένε κι άλλοι” της έγραψα. Κοίταξε, πιστεύω ότι αυτό που εκπέμπεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, πέρα από το DNA που είναι καλό και αυτά που κάνουμε για να παραμένουμε νέοι στον δερματολόγο μας, είναι και η διάθεσή του. Εμένα η διάθεσή μου είναι “η ζωή είναι ωραία” και δεν βάζω μέσα μου αρνητικές σκέψεις για τίποτα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα