Μαρία Μπακοδήμου: Η επική αντίδραση όταν την προσφώνησαν «γιαγιά» στον αέρα

Πρέπει να διαβάσετε

Κάγκελο έμεινε η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μία πλάκα.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου και η εξομολόγηση για τον γάμο του σε ηλικία 23 ετών.

Η παρουσιάστρια δήλωσε σοκαρισμένη, καθώς 23 ετών είναι σήμερα ο γιος της και θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και η ίδια να είναι γιαγιά.

«Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ», σχολίασε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γιαγιά. Γεια σου γιαγιά», της είπε, κάνοντας χιούμορ, η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;», απάντησε με τη σειρά της η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου, να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται κάθε σαββατοκύριακο στον «αέρα» με την εκπομπή «Γεια σου» και έχει δύο γιους, τον Άρη και τον Νικήτα.

Ο μεγαλύτερος, ο Νικήτας, είναι 23 και έχει σπουδάσει στην Ολλανδία. Μάλιστα, εργάστηκε στην παραγωγή του Love Island, στην Τενερίφη. «Έχει σπουδάσει media και έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο HELLO για τους γιους της.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα