Μαρία -Λουίζα Μηλιαρέση, 84 ετών: Το πρώτο μεταπασχαλινό ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Πρέπει να διαβάσετε

H 84χρονη Μαρία –Λουίζα Μηλιαρέση, ήταν η πρώτη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά το Πάσχα. Η κυρία Μηλιαρέση είναι μια από τους πολίτες που απευθύνονται καθημερινά μέσω επιστολών και e-mails στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον Πρωθυπουργό ζητώντας μια συνάντηση μαζί του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του την κυρία Μηλιαρέση με μια ανθοδέσμη και στη συνέχεια είχε μια ανοικτή και φιλική συζήτηση μαζί της. «Σε αυτή τη θέση, πρέπει να κρατάς διαύλους ανοιχτούς με τους πολίτες», της είπε χαρακτηριστικά.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή είναι ένας και μοναδικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας σφίξω το χέρι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο», έγραφε μεταξύ άλλων η κ. Μηλιαρέση στην χειρόγραφη επιστολή της, που έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση ο Πρωθυπουργός συζήτησε μαζί της το θέμα του εμβολιασμού – η ίδια τον ενημέρωσε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τον κ. Μητσοτάκη να την προτρέπει: «Παρά ταύτα να προσέχετε χωρίς υπερβολές. Νομίζω ότι είμαστε στο τέλος της περιπέτειας».

21-05-04_0004__DPD0320

21-05-04_0009__DPR6450

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα