Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι ευλογημένος»

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατάφερε να γράψει ιστορία και στο Κόμπε της Ιαπωνίας στο 6ο του Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με τη βολή του στα 29.91μ. κατέκτησε στο ασημένιο μετάλλιο ενισχύοντας την ήδη πλούσια συλλογή του.

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν δείχνει την αγωνιστική του ετοιμότητα και τη μαχητικότητα στην προσπάθειά του να εκπροσωπήσει τη χώρα μας επάξια και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά-Στίβου που διεξάγεται στην Ιαπωνία ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε:  

«Αισθάνομαι ευλογημένος που εκπροσώπησα τη χώρα μου για έκτη συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και καταφέραμε μια ακόμα σημαντική διάκριση στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς έως τώρα. Στον αγώνα συμμετείχαμε οι σημαντικότεροι αθλητές της κατηγορίας μου με πολύ έντονο ανταγωνισμό.

Η αναμονή ήταν κουραστική αλλά το αποτέλεσμα ικανοποιητικό. Βολή στα 29.91 μ., δεύτερη θέση κι ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο βάθρο. Η προετοιμασία για το Παρίσι συνεχίζεται για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας στην Παραολυμπιάδα 2024. Επόμενος σταθμός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι ευλογημένος» runbeat.gr

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτή την αθλητική διοργάνωση αλλά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη στήριξη της.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζει.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου».

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι ευλογημένος» runbeat.gr

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Αισθάνομαι ευλογημένος» runbeat.gr

Πηγή: runbeat.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα