Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου της ηθοποιού – Τι ερευνά η Εισαγγελία

Πρέπει να διαβάσετε

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την είδηση ότι έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριανό.

Η εισαγγελική παρέμβαση έρχεται μετά από αίτημα του δικηγόρου της ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί διεξοδικότερα, καθώς προτάσσει μία σειρά από αναπάντητα ερωτήματα για το πώς προκλήθηκε ο θάνατός της.

Ο δικηγόρος ζητά να ερευνηθεί εάν η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε από αμβλύ όργανο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι πώς η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ως γνωστόν είχε κινητικά προβλήματα βρέθηκε πεσμένη με αιμάτωμα, όταν ο χώρος όπου συνήθως βρισκόταν ήταν ισόγειος, ακριβώς για να μπορεί να κινείται, ενώ δεν θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί έτσι όταν έπεσε σε χαλί.

Αφήνοντας αιχμές κατά της αστυνομίας, ο δικηγόρος αναρωτιέται τι έγιναν κοσμήματα, χρήματα και αντικείμενα αξίας της ηθοποιού τα οποία έλειπαν από το σπίτι, ενώ ακόμα ένα ερώτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τον λόγο που η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη της στο σπίτι, ενώ συνήθως ήταν μαζί της η οικιακή βοηθός, η οποία όμως εκείνη την ημέρα έλειπε από νωρίς.

 

«Θα έπρεπε να ερευνηθεί πώς έγινε, γιατί έμενε μόνη της εκείνη την ημέρα. Ηταν, δεν ήταν; Πώς έπεσε στο σκαλοπάτι; Γιατί ήταν ισόγειο εκεί όπου καθόταν η Μαίρη. Δεν πήγαινε στον πάνω όροφο» δήλωσε ο φίλος της ηθοποιού Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος μάλιστα αναρωτιέται πώς γίνεται το διώροφο σπίτι όπου διέμενε να αποτιμήθηκε μόλις στα 4.500 ευρώ.

«Δεν μπορεί ένα σπίτι διώροφο να έχει 4.000 αξία. Επιπλα μέσα και οικοσκευές. Κάτι εικόνες, κάτι πίνακες είχε. Είναι κειμήλια» σημείωσε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Την βρήκε η οικιακή βοηθός

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά από πτώση στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ ήταν μόνη της στο οίκημα, καθώς η οικιακή βοηθός είχε φύγει από το πρωί.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η ηθοποιός είχε επικοινωνήσει με φίλο της και ήταν καλά στην υγεία της, όμως λίγες ώρες αργότερα δεν απαντουσε στο τηλέφωνο. Η οικιακή βοηθός που είχε κλειδιά του σιτιού πήγε να δει τι συμβαίνει, καθώς ανησύχησε και βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη και τραυματισμένη στο σαλόνι, ενώ τηλεφώνησε αμέσως σε γείτονα, ο οποίος πήγε στο σπίτι και κάλεσε ιδιωτικό ασθενοφόρο, για το οποίο υπάρχει επίσης καταγγελία ότι καθυστέρησε να πάει.

 

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα