Μάχη για τη ζωή του δίνει ο υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος έχει ήδη χάσει το πόδι του και βρίσκεται στην εντατική, από τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν και παρασύρθηκε από αμάξι, ενώ εργαζόταν.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στην περιοχή Πέτα Σαρωνικού, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε με φόρα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που την στιγμή εκείνη προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του σταθμευμένου απορριμματοφόρου.

Ο 52χρονος, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου υπαλλήλου στο νοσοκομείο βρίσκονται συνάδελφοί του, αλλά και ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, με συνεργάτες του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.