Μ. Περάκης στον ΣΚΑΪ Κρήτης: Θέλω να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων στον Δήμο Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Την πρόθεσή του να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Ηρακλείου, εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τη Μαρία Μπινιχάκη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Περάκης με την παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας» του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη.

Μια κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού η υποψηφιότητα του Μιχάλη Περάκη με τον Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο η πόλη μας».

«Το Ηράκλειο είναι η πόλη που ζω όλη μου τη ζωή και γνωρίζω τα προβλήματα του κόσμου, καθώς δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης και του αθλητισμού πολλά χρόνια. Βιώνω καθημερινά την αδιαφορία από τις δημοτικές αρχές και γι’ αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος. Για να μπορέσω να συμβάλλω στην επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες».

Ο κ. Περάκης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παίχτης στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη να αναβαθμιστούν περεταίρω οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου, ενώ έθεσε ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και ανάδειξη κι άλλων περιοχών του Δήμου Ηρακλείου, εκτός από το κέντρο της πόλης αλλά και να λυθούν θέματα που αφορούν στην καθαριότητα, το νερό, τις υποδομές και τον ηλεκτροφωτισμό.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Περάκη:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα