Μ. Παττακός στον ΣΚΑΪ Κρήτης: Θέτουμε ως προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας

Πρέπει να διαβάσετε

Για την υποψηφιότητά του και τις προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τη Μαρία Μπινιχάκη, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας», Μαρίνος Παττακός.

Ο κ. Παττακός εξομολογήθηκε πως μέχρι τον Ιούλιο δεν είχε καταλήξει για τον δημοτικό του μέλλον και μάλιστα επικρατούσε η άποψη να κλείσει ο κύκλος του στον Δήμο Ηρακλείου. Μέχρι που ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, του ζήτησε να συστρατευθεί στο πλευρό του. «Δεν μπορούσα να αρνηθώ», επεσήμανε ο κ. Παττακός, κάνοντας ειδική αναφορά στην συνεργασία που είχαν οι δυο τους, όταν ο κ. Καραμλάκης ήταν στην ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Παττακός επικεφαλής στην λιμενική αστυνομία Ηρακλείου.

«Τα προγράμματα όλων των υποψηφίων είναι πολύ καλά, διαφέρει όμως ο ικανότερος, ο καταλληλότερος επικεφαλής που θα φροντίσει για την υλοποίησή τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παττακός.

«Στην παράταξη αυτή είμαστε άνθρωποι που θα ασχοληθούμε περισσότερο και θέτουμε ως προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας και την πολιτική προστασία».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παττακού:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα