Μ. Παντελλίδης: “Να βάλουμε ένα λιθαράκι για τον αθλητισμό του τόπου”

Πρέπει να διαβάσετε

Με τη φράση “να προσπαθήσουμε όλοι μαζί σαν διοίκηση, να βάλουμε ένα λιθαράκι για τον αθλητισμό του τόπου”, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), Μένανδρος Παντελλίδης, έκοψε την πίτα, στο στάδιο Ελευθερίας, παρουσία της διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΑΚΗ.
Ο κ. Παντελλίδης, στην σύντομη αναφορά του, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου, στο Ηράκλειο για το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ και στάθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική σχέση που υπάρχει με την ηγεσία του αθλητισμού.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ενημέρωσε τον κ. Βρούτση, για ζητήματα που απασχολούν το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, αυτήν την εποχή και έλαβε την διαβεβαίωση από τον Υπουργό ότι θα είναι δίπλα, στη νέα διοίκηση, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.
Με αγάπη, ενότητα και όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι εργαζόμενοι, τσούγκρισαν τα ποτήρια και ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, για τα σωματεία και τους αθλητές, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ.
Το φλουρί κέρδισε η Μαρίνα Σαριδάκη, υπάλληλος του ΕΑΚΗ και αντιστοιχούσε ένα χρυσό αγιοκωνσταντινάτο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα