Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2025
12.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Μ. Μιχαηλίδης για Μανώλη Λιδάκη: «Είχε όνειρα και είχε ακόμα να δώσει πολλά»

Πρέπει να διαβάσετε

Συντετριμμένος από την ξαφνική απώλεια του Μανώλη Λιδάκη, δήλωσε στον ΣKAΪ Κρήτης 92,1 ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, Μύρων Μιχαηλίδης μιλώντας στην εκπομπή της Σώτιας Πεντεδήμου. «Πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήταν καλά και ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου στο ΠΣΚΗ το Σάββατο 8 Μαρτίου», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα σήμερα Πέμπτη, ήταν προγραμματισμένη η πρόβα με τον Μ.Λιδάκη, καθώς ο ίδιος θα ερμήνευε πέντε τραγούδια τα οποία γράφτηκαν για την δική του φωνή.

«Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω να τον πείσω να συμμετέχει σε αυτή την παραγωγή. Το ήθελε πολύ και συζητούσαμε μάλιστα για μία ακόμη συνεργασία την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο στο Πολιτιστικό. Είχε πολλά πράγματα ακόμα να δώσει ο Μανώλης και ήθελε να κάνει πολλά ακόμα, είχε όνειρα», τόνισε και αποκάλυψε ότι το ερχόμενο Σάββατο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο καλλιτέχνη, θα ακουστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο η φωνή του Μανώλη Λιδάκη – μέσω ηχογράφησης – και ο Μύρων Μιχαηλίδης θα παίζει πιάνο, συνοδεύοντας την.

«Δεν έχει πεθάνει ο Μανώλης Λιδάκης. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν για πάρα πολλά χρόνια ακόμα», κατέληξε ο κ.Μιχαηλίδης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα