Κλείδωσαν οι αλλαγές σε «χαρτοφυλάκια» αντιδημάρχων και οργανισμών στη Λότζια και απομένουν… λεπτομέρειες μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις. Πρόκειται για έναν «μίνι ανασχηματισμό» με τον Βασίλη Λαμπρινό να διατηρεί στην ηγετική ομάδα της Λότζια τους στενούς του συνεργάτες και να μην αλλάζει πρόσωπα σε χαρτοφυλάκια… πρώτης γραμμής.

Ο Μαρίνος Παττακός από πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας και της πολιτικής προστασίας αναβαθμίζεται σε αντιδήμαρχος ενώ στο νέο χαρτοφυλάκιο δεν θα ενταχθεί η ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

«Ουσιαστικά αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες τις οποίες υπηρετώ. Η δημοτική αστυνομία και η πολιτική προστασία αναβαθμίζονται με την απόφαση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού», δήλωσε στον Σκάι Κρήτης 92,1 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο κ.Παττακός.

Στη νέα αντιδημαρχία δεν θα ενταχθούν τα καθήκοντα του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου.

Για την ανάληψη της προεδρίας του ΔΟΠΑΦΜΑΗ προκρίνεται ο Νίκος Αγγελάκης ο οποίος μένει εκτός του σχήματος των αντιδημάρχων.

Στο νέο σχήμα επιστρέφει η Στέλλα Αρχοντάκη η οποία θα αναλάβει την αντιδημαρχία Παιδείας. Η κ. Αρχοντάκη έχει διαχειριστεί ξανά στο παρελθόν, επί δημαρχίας Βασίλη Λαμπρινού χαρτοφυλάκιο αντιδημάρχου στη Λότζια.

Επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη θα αναλάβει και τα καθήκοντα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.