Λόλα: Το απίθανο ασπρόμαυρο μπουλντόγκ που νομίζει ότι είναι αγελάδα

Πρέπει να διαβάσετε

Ροπή προς έναν πιο βουκολικό τρόπο ζωής εμφανίζει ένα Αγγλικό Bulldog, η Lola.

Στις 23 Οκτωβρίου, η μαμά της μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, στο οποίο η Lola κάθεται ανάμεσα σε ένα κοπάδι αγελάδες, δείχνοντας ευτυχισμένη. Ο χρωματισμός του τριχώματός της – άσπρο με μαύρα σχέδια – τη βοηθά σε αυτό το φιλόδοξο cosplay. Στο βίντεο, η κηδεμόνας της τής φωνάζει πίσω από την κάμερα για να της θυμίσει ότι “δεν είναι αγελάδα”. H Lola, όμως, δεν φαίνεται να πτοείται από τέτοιες κακοήθεις δηλώσεις.

@shaneesemcl

Anyone else have this problem 🤔🐄

♬ original sound – Shaneese McLoughlin

Πρόκειται για μία σύγχρονη, ανεξάρτητη σκυλίτσα, η οποία σίγουρα μπορεί να καταφέρει ό,τι βάλει στο μυαλό της – ακόμα και να ενσωματωθεί πλήρως στην αγελαδο-κοινότητα. Στο viral βίντεο που δημοσίευσε η μαμά της στον λογαριασμό της στο TikTok, @shaneesemcl, φαίνεται ξεκάθαρα το ασπρόμαυρο Αγγλικό bulldog να μην το κουνάει ρούπι. Στέκεται περήφανα ανάμεσα στις εξαδέλφες-αγελάδες και τινάζει τις μύγες από τα αυτιά της, κοιτώντας προκλητικά την κηδεμόνα της: “Όσο επίμονα κι αν μου ψαλιδίζεις τα φτερά, μαμά, εγώ παραμένω αγελάδα.”

Όσο για τις αγελάδες, μοιάζουν πλήρως ατάραχες, να καλωσορίζουν το νέο μέλος στην ομάδα τους χωρίς προκαταλήψεις. Μαζί τους φαίνεται να συμφωνούν και πολλοί ακόλουθοι του βίντεο στο TikTok, όπως η @ms.tea_zombie13 που υπερασπίζεται το δικαίωμα της Lola να επιλέξει πού ανήκει: “Μπορεί να γίνει ό,τι θέλει! Μην εμποδίζετε το ελεύθερο πνεύμα της.”

@shaneesemcl

Replying to @LidlGB lola be tryna eat the homies 🙁

♬ original sound – Shaneese McLoughlin

Σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, η Lola φαίνεται να κυνηγάει τις αγελάδες. Ο δεσμός που έχει αναπτύξει μαζί τους δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι γνωστό ότι οι αγελάδες τα πηγαίνουν περίφημα με τους σκύλους, καθώς και τα δύο ζώα είναι φιλικά και ευγενικά. Οι σκύλοι φυλούν τα κοπάδια και τις φάρμες από αρχαιοτάτων χρόνων, και προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας στα υπόλοιπα ζώα.

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές στο internet, τρυφερές και αστείες, που μας φτιάχνουν τη μέρα και μας θυμίζουν πόσο απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ευχαριστούμε τη Lola που διάλεξε μια αγελαδο-οικογένεια η οποία την αποδέχτηκε παρά τις διαφορές τους!

Πηγήtopetmou.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα