Λήξη συναγερμού – Βρέθηκε η 12χρονη που εξαφανίστηκε το πρωί

Πρέπει να διαβάσετε

Τέλος στην αγωνία για τη 12χρονη μαθήτρια του δημοτικού στην Πάτρα που εξαφανίστηκε την Πέμπτη αλλά βρέθηκε αργά το απόγευμα της ίδια ημέρας, ύστερα από πολύωρη αναζήτηση.

Η μικρή βρέθηκε ειδικότερα λίγο μετά τις 19:30 από άνδρες της Αστυνομίας, στη διασταύρωση της Πατρέως με την Υψηλάντου, κοντά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Είχε προηγηθεί συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και η διαδρομή της ανήλικης ανιχνεύτηκε από το στίγμα του κινητού της.

«Είναι από τις στιγμές που πραγματικά νιώθω υπερήφανος που εκπροσωπώ τέτοιους αστυνομικούς καθώς και για το λειτούργημα που επιτελούμε! Αξιοποιώντας την τεχνολογία και μετά από μια τεράστια κινητοποίηση η αγωνία για τους γονείς έλαβε τέλος. Όλοι καταλαβαίνουμε τι πέρασαν όλη μέρα. Πολλά συγχαρητήρια στην Ασφάλεια της Πάτρας και ειδικά στο γραφείο ανηλίκων, στην Άμεση Δράση/ Δίας και στους συναδέλφους των τμημάτων που κατάφεραν τα εντοπίσουν το κορίτσι που το αναζητούσαν οι οι οικείοι του για αρκετές ώρες ! Τέλος καλό όλα καλά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσιτσικας.

To χρονικό της εξαφάνισης

Το κοριτσάκι έφυγε το πρωί για να πάει στο σχολείο του σε Δημοτικό της περιοχής Ανθούπολης.

Ωστόσο όταν περίπου στις 16:00 ο πατέρας της πήγε να την παραλάβει, πληροφορήθηκε πως δεν είχε εμφανιστεί στην τάξη, γεγονός που προκάλεσε σοκ τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στους γονείς της.

Η εξαφάνιση καταγγέλθηκε άμεσα στην Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής σε πολλές περιοχές της Πάτρας αρχής γενομένης από σημεία κοντά στο σχολείο αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί μέχρι τις 18:30.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα