Δραματικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη στο χωριό Λοκρίδας στη Φθιώτιδα όταν αναγκάστηκε να κρυφτεί από τους ληστές που είχαν μπει στο σπίτι της.

Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές ημέρες όταν μια ομάδα Ρομά εισέβαλε σε σπίτι που βρισκόταν μέσα μια ηλικιωμένη γυναίκα. Όταν η γυναίκα κατάλαβε την παρουσία τους κλειδώθηκε στην κουζίνα και προσπάθησε να καλέσει τον γιό της για βοήθεια.

Οι ληστές δεν άργησαν να καταλάβουν την παρουσία της εντός του σπιτιού και άρχισαν να χτυπούν την πόρτα και να την απειλούν. Τελικά απέσπασαν ό,τι αντικείμενα αξίας βρήκαν μπροστά τους και αποχώρησαν από το σπίτι. Την ίδια ώρα η ηλικιωμένη είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον γιό της που έφτασε στο σημείο αλλά δεν πρόλαβε τους δράστες.

Απίστευτο το θράσος των ληστών

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος της ηλικιωμένης στο LamiaReport, οι δράστες είχαν το θράσος να επιστρέψουν λίγες μέρες αργότερα και ένας από αυτούς την απείλησε με μαχαίρι. «Ήρθα και βρήκα τη μητέρα μου σε κακό χάλι. μαζεμένη κουβάρι να τρέμει από το φόβο της. Έχει αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα και δεν μπορεί να μείνει πλέον μόνη στο σπίτι. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό οι ληστές επέστρεψαν με ένα κόκκινο αγροτικό και πέτυχαν τη μάνα μου στην αυλή. Ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε να μην μιλήσει», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο γιος του θύματος τόνισε ότι πλέον η μητέρα του δεν μπορεί να ζει άλλο μόνη της υπό τον φόβο να επιστρέψουν οι ληστές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετακομίσει στο σπίτι του γιου της.

Πηγή: iefimerida.gr