Στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, που θα γίνει το Σάββατο (23/1, 7.30μμ) στη Λεωφόρο, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Μετά την ήττα στο Βόλο (2-0), για το Κύπελλο και μάλιστα με πολύ άσχημη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η κρητική ομάδα αναζητάει απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Και σε αυτό το παιχνίδι όμως, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες.

Ο τραυματίας Μιγκέλ Μεγιάδο, που δεν ταξίδεψε και στον Βόλο, καθώς έχει μείνει στο Ηράκλειο, θα δεί το παιχνίδι απο την τηλεόραση και ο Γιώργος Σίμος, πονοκεφαλιάζει για την θέση του αμυντικού μέσου, στην οποία ο ΟΦΗ, έχει εξαιρετικά περιορισμένες λύσεις.

Απών θα είναι και ο Βούρος, ο οποίος έχει δηλωθεί στο παιχνίδι αυτό, να εκτίσει την ποινή του, απο κάρτες.

Επιστρέφει ο Βάτερμαν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο Βόλο (είχε αποβληθεί με τον ΠΑΟΚ) και πιθανότατα επιστρέφει και κάτω απο τα γκολπόστ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, που είναι σε πίεση, επισημαίνει για το παιχνίδι, ότι “ο αγώνας με Παναθηναικό, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο αντίπαλος, είναι σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Ενώ, η δική μας ομάδα, δεν έχει τα αποτελέσματα, που θέλουμε το τελευταίο διάστημα. Η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε για τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και να πάμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Οταν τα πράγματα στη ζωή δεν πάνε καλά, θα πρέπει να βρίσκουμε την προσωπικότητα και τον εγωισμό, για να ξεπεράσουμε δυσκολίες και να ξαναμπούμε στο δρόμο που θέλουμε”.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ