Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Λασίθι: Συνελήφθη γιατί πουλούσε τσιγάρα σε ανήλικο
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας στον Δήμο Αγίου Νικολάου και σε ολόκληρο το Λασίθι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και του υπαλλήλου του προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου στο Καλό Χωριό, μετά τη διαπίστωση παράβασης που αφορά την πώληση καπνικών προϊόντων σε ανήλικο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής για την προστασία των ανηλίκων και την εφαρμογή της νομοθεσίας περί διαθέσεως αλκοόλ και καπνού, διαπιστώθηκε ότι από το εν λόγω κατάστημα διατέθηκαν τσιγάρα σε ανήλικο άτομο.
Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπαλλήλου που πραγματοποίησε την πώληση, καθώς και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την ευθύνη των καταστηματαρχών.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία και ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας στον Δήμο Αγίου Νικολάου και σε ολόκληρο το Λασίθι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
ΠΗΓΗ: fonien.gr