“Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είναι ο πιο μεγάλος τελικός, απο τους τρείς που μας απομένουν” ανέφερε ο τεχνικός της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα, μετά την ισοπαλία, που απέσπασε η ομάδα του στη Λαμία (0-0)και με την οποία ανέβηκε στους 24 βαθμούς (24 ο Παναιτωλικός, 25 ο ΟΦΗ).

“Υπάρχουν τρείς τελικοί ακόμη. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, είναι ο σημαντικός τελικός. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε” ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε πως “ήμασταν καλοί στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, μετά δεν πήγαμε καλά. Ο τερματοφύλακας μας έκανε δυο πολύ σημαντικές αποκρούσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε σύστημα, παίξαμε με προσωπικότητα”.

Την ίδια, ώρα, η Λάρισα, συνεχίζει τις φωνές για την διαιτησία.

Με νέα ανακοίνωση επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα, Διαμαντόπουλου, κάνοντας λόγο για “χειρουργείο”, ενώ τονίζει ότι παρά την διαβεβαίωση που είχε λάβει ο κ. Κούγιας, για αξιόπιστους ξένους διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια, αυτό δεν συνέβη.

“Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μία τίμια παραμονή στην κατηγορία κάνοντας πολέμους σε κάθε αγωνιστική, ενώ οι αντίπαλοί μας παίζουν φιλικά” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ