Την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του ομολόγησε ο 21χρονος στη Λάρισα.
Στην απολογία του ο δράστης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι την μαχαίρωσε μετά από καυγά που είχαν το πρωί της Δευτέρας (12/5), όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Στη συνέχεια, την τύλιξε με το πάπλωμά της και όλες αυτές τις ώρες παρέμενε στο σπίτι του μέχρι που κάλεσε έναν ξάδελφό του να τον βοηθήσει.
«Φώναζε βοήθεια»
Αφότου έφτασε η ιατροδικαστής Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα ήταν νεκρή περίπου από τις πέντε το πρωί της Δευτέρας (12/5). Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο larissanet, περίπου εκείνη την ώρα άκουσαν να φωνάζει «βοήθεια».
Μάλιστα, φέρεται κάτοικοι να είδαν δύο άτομα να σέρνουν μέσα στο πάπλωμα το θύμα.
Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Στην προσπάθειά τους να πετάξουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο σημείο που είχαν σχεδιάσει, κάποιος γείτονας τους είδε και οι κινήσεις τους, του προκάλεσαν την περιέργεια.
Ως ύποπτος για την ανθρωποκτονία συνελήφθη από την αστυνομία ο γιος της 52χρονης μαζί με τον ανιψιό της και μάλιστα μετά από καταδίωξη, καθώς τα δύο άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν. Αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη (13/5) στον Εισαγγελέα.