Λ. Αυγενάκης στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.: Συνεχίζουμε ενωμένοι απέναντι στον λαϊκισμό και την λασπολογία

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Αναφέρθηκε στις αθλητικές μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο των γενικότερων κομβικών μεταρρυθμίσεων που υλοποίησε η Κυβέρνηση, δημιουργώντας ικανές συνθήκες για την ανάπτυξη της οικονομίας και της ευημερίας των Ελλήνων!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε τις συνεχείς ενέργειες για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την εξωστρέφεια του ελληνικού αθλητισμού, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και του Ολυμπισμού.

Μια δουλειά, που όπως υπογράμμισε, πλέον αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, στην αθλητική οικογένεια και συνολικά στην κοινωνία.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε, επιπλέον, ότι «συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, απαντώντας ενωμένοι σαν μια γροθιά στο λαϊκισμό και τη λασπολογία της αντιπολίτευσης και δουλεύουμε σκληρά για τους στόχους της επόμενης τετραετίας! Για μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, που στέκεται με πράξεις δίπλα στον πολίτη. Για μια Ελλάδα, που επιβραβεύει την προσπάθεια, αναγνωρίζει την προσφορά και δημιουργεί το πλαίσιο ώστε να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές παρόν και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Έχουμε συναντήσει στον δρόμο μας πολλές προκλήσεις και πρωτόγνωρες δυσκολίες κατά το διάστημα των 3,5 ετών της διακυβέρνησής μας.
Η Ελληνική Κυβέρνηση όμως, χάρη στην καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με σταθερότητα και συνέπεια υλοποίησε κομβικές μεταρρυθμίσεις, έλυσε χρόνιες παθογένειες και δημιούργησε ικανές συνθήκες για την ανάπτυξη της οικονομίας και της ευημερίας των Ελλήνων!

Με το ίδιο πάθος και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού προχωρήσαμε την αθλητική μεταρρύθμιση: Για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την εξωστρέφεια του ελληνικού αθλητισμού, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και του Ολυμπισμού.

Μια δουλειά που πλέον αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, στην αθλητική οικογένεια και συνολικά στην κοινωνία.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, απαντώντας ενωμένοι σαν μια γροθιά στο λαϊκισμό και τη λασπολογία της αντιπολίτευσης και δουλεύουμε σκληρά για τους στόχους της επόμενης τετραετίας!
Για μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, που στέκεται με πράξεις δίπλα στον πολίτη.
Για μια Ελλάδα, που επιβραβεύει την προσπάθεια, αναγνωρίζει την προσφορά και δημιουργεί το πλαίσιο ώστε να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές παρόν και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα