Λ. Αυγενάκης: Σας περιμένουμε όλους στον Kartero Beach Sports Center να στηρίξουμε τις Εθνικές μας Ομάδες

Πρέπει να διαβάσετε

Ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων στο Karteros Beach Sports Center, στις πρώτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, που εγκαινιάστηκαν σε μια λαμπρή τελετή χθες το βράδυ.

Οι 16 καλύτερες χώρες του κόσμου στα κορίτσια, αλλά και στα αγόρια, θα συναγωνιστούν ως και την Κυριακή για τον Παγκόσμιο τίτλο και ανάμεσά τους, φυσικά, οι Εθνικές μας Ομάδες.

Ήδη η Εθνική Νεανίδων στον πρώτο της αγώνα επικράτησε του Πόρτο Ρίκο, το μεσημέρι αγωνιζόταν η Εθνική Εφήβων με την Τσεχία και στο σημερινό απογευματινό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει στις 7.30 μ.μ. και την Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης, οι Νεανίδες μας αντιμετωπίζουν το Χονγκ Κονγκ στις 6.20 μ.μ. και οι Έφηβοί μας την Ιορδανία στις 8.10 μ.μ., αμέσως μετά από την Τελετή Έναρξης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που βρίσκεται συνεχώς στις νέες εγκαταστάσεις στον Καρτερό και δίπλα στους διοργανωτές των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, έκανε την εξής δήλωση:

«Προσκαλώ όλους να έρθουν να γνωρίσουν τις μεγάλες και υπερσύγχρονες αθλητικές μας εγκαταστάσεις για αθλήματα άμμου στον Καρτερό. Να δουν από κοντά το συγκρότημα KarterosBeach Sports Center, που δημιουργήσαμε, να συμμετάσχουν στην Τελετή Έναρξης το απόγευμα και φυσικά να στηρίζουν καθημερινλα τις Εθνικές μας ομάδες Εφήβων και Νεανίδων, που συναγωνίζονται για ό,τι καλύτερο ανάμεσα στις 16 κορυφαίες χώρες του κόσμου.

Είναι τιμή μας που φιλοξενούμε μια διοργανώνουμε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handballως τις 26 Ιουνίου, είναι τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα και τη διεθνή προβολή της σε κάθε γωνιά της γης».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα