Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου και αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τη Νέα Δημοκρατία κι αυτό διότι διεξάγονται οι εσωκομματικές μας εκλογές οι οποίες θα οδηγήσουν τον πολιτικό οργανισμό μας στο 14ο Τακτικό μας Συνέδριο!

Δεν υπάρχει πιο υγιής εσωτερική διεργασία για έναν πολιτικό οργανισμό, και αυτό υπηρέτησα και ως Γραμματέας του κόμματος για 3,5 χρόνια.

Και είμαι υπερήφανος που η κομματική μας οργάνωση εξακολουθεί να ωριμάζει, να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας Ελλάδας που περνά στη νέα εποχή: αυτήν της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι εργάστηκαν και εργάζονται για την διενέργεια των εσωτερικών μας διαδικασιών και βέβαια εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες που διεκδικούν την εκλογή τους στα όργανα της ΝΔ!

Η επόμενη ημέρα μας χρειάζεται ενωμένους και έτοιμους για δουλειά».