Κυριακίδης στο ΠΟΑ-Εθνικός, Γκαϊτατζής στο Αλμυρός-Προοδευτική

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί να απουσιάζει κρητικό ντέρμπι στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, παρόλα αυτά το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Δύσκολες δοκιμασίες σε δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει για τους πρωτοπόρους η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον πρωτοπόρο Εθνικό να φιλοξενείται στο Ατσαλένιο από τον ΠΟΑ, αγώνα που θα διευθύνει ο Κυριακίδης από το Λασίθι.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Πανιώνιος υποδέχεται το Χαϊδάρι με διαιτητή τον Ζαφείρη από το Ηράκλειο, ενώ στην αναμέτρηση του Αλμυρού με την Προοδευτική ορίσθηκε ο Γκαϊτατζής από την Αθήνα.

Ο Τρίγκας από τα Χανιά ορίστηκε στο Επισκοπή-Αγία Παρασκευή, ο Νικόπουλος από την Σάμο θα σφυρίξει στο Φωστήρας-Ερμής Ζωνιανών, ενώ το παιχνίδι του ΑΟΑΝ με τον Ελλοπιακό θα διαιτητεύσει ο Σταύρου από την Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική:

Κυριακή 12/11, 15:00

Περραμαϊκός – ΑΟ Υπάτου: Γιαπιτζόγλου Χρυσοβαλάντης (Δ. Αττικής), Καραγιάννης Πέτρος (Δ. Αττικής), Μαυρομάτης Παύλος (Δ. Αττικής)

Πανιώνιος – Χαϊδάρι: Ζαφείρης Αλέξανδρος (Ηρακλείου), Πετρίδης Θεοδόσιος (Πειραιώς), Κουρκουνάσιος Αθανάσιος (Πειραιώς)

Αλμυρός – Προοδευτική: Γκαϊτατζής Ιωάννης (Αθηνών), Βαμβακάς Μιχάηλ (Αθηνών), Αθανασάκης Δημητρίου (Αθηνών)

ΠΟΑ – Απόλλων Σμύρνης: Κυριακίδης Ρωμανός – Ιωάννης (Λασιθίου), Σιγανός Αργύριος (Λασιθίου), Θεοδοσάκης Ζαχαρίας (Λασιθίου)

Επισκοπή – Αγία Παρασκευή: Τρίγκας Νικόλαος (Χανίων), Μαυρεδάκης Νεκτάριος (Χανίων), Βασικάκης Αριστοτέλης (Ηρακλείου)

Φωστήρας – Ερμής Ζωνιανών: Νικόπουλος Αθανάσιος (Σάμου), Καρακελές Ιορδάνης (Πειραιώς), Αντωνόπουλος Στέφανος (Πειραιώς)

Ατρόμητος Πειραιά – Άρης Πετρούπολης: Κουκλάκης Αντώνιος (Χανίων), Οβάκογλου Ευάγγελος (Χανίων), Δεμερτζής Ευάγγελος (Δ. Αττικής)

ΑΟΑΝ – Ελλοπιακός: Σταύρου Λεωνίδας (Αν. Αττικής), Κακάνης Κωνσταντίνος (Αν. Αττικής), Παντελίδου Παρασκευή (Αν. Αττικής)

Ηλυσιακός – Εθνικός: Σαφαρίκας Ευάγγελος (Αιτωλοακαρνανίας), Νούσιας Οδυσσέας (Άρτας), Τσέλιος Νικόλαος (Αν. Αττικής).

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα