Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Final 8 Κύπελλου Μπάσκετ!

Πρέπει να διαβάσετε

Η αντίστροφη μέτρηση για το Kύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 έχει αρχίσει μετά και την κλήρωση της διοργάνωσης, με το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του θεσμού στις 15-18 Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως από σήμερα ξεκινά η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Κυπέλλου, αναφέροντας μάλιστα πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς ώρες των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: “Η αντίστροφη μέτρηση για το Kύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 έχει αρχίσει και το Ηράκλειο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μία ακόμη γιορτή του μπάσκετ! Μπορείτε από σήμερα να κλείσετε τη θέση σας στο ΚΓ Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) με ένα απλό «κλικ»!

Η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα μέσα από το site της ticketmaster, όπου μπορείτε να δείτε και όλους τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν, ώστε να είστε εκεί στην απονομή του πρώτο τίτλου της χρονιάς!

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 θα διεξαχθεί 15-18 Φεβρουαρίου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος. Για πρώτη φορά παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών!

Κλείστε τη δική σας θέση.

*Οι ακριβείς ώρες των αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο.

*Παιδιά ως 5 ετών θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο δωρεάν, χωρίς εξασφαλισμένη θέση.

*Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Αστυνομία σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο. Σε περίπτωση κατά την οποία, η Αστυνομία ενημερώσει ότι για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλου-κατόχου εισιτηρίου, τότε το εισιτήριο του θα ακυρώνεται αυτόματα και τα χρήματα δεν θα επιστρέφονται, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την καταπολέμηση της βίας. Σε περίπτωση που κάποιο εισιτήριο ακυρωθεί, ο κάτοχος θα ενημερώνεται μέσω email.

*Ενδέχεται να γίνει χρήση οπτικοακουστικών μέσων από τις Αρχές για την επαλήθευση των στοιχείων και για την αποτροπή αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

*Παρακαλείστε να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας με προσοχή, διότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

*Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως τρία εισιτήρια, δηλώντας τα στοιχεία εκάστου φιλάθλου.

*Courtside Seats: Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Court Seats, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το παρακάτω email: eok-tickets@basket.gr

*Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών , θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο eok-tickets@basket.gr , γράφοντας τον αριθμό κίνησης του εισιτηρίου σας και τα στοιχεία σας.

*Το link για την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα