Κρήτη: Ένα τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση – Τι συνέβη

Eπεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφου ο οποίος επέβαινε σε φορτηγό όχημα και ενός νεαρού ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο έγινε σήμερα τις 6.45 το πρωί, στο δρόμο που οδηγεί στο Καθαρό, πάνω από τη συνοικία Περιολίκια, στην Κριτσά. Το φορτηγό συγκρούστηκε με το δίκυκλο, με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός του δεύτερου να τραυματιστεί στο χέρι. Το δίκυκλο σύμφωνα με πληροφορίες σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του τραυματισθέντα νεαρού, μετέφερε κυνηγετικό όπλο στον πατέρα του, στο Καθαρό. Αμέσως μετά τη σύγκρουση ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού απεγκλώβισαν το μηχανάκι κάτω από το αυτοκίνητο εγκαταλείποντας τον τραυματισθέντα νεαρό στον τόπο του συμβάντος. Τον τραυματία μετέφερε γυναίκα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για να υποβληθεί σε εξετάσεις στο χτυπημένο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, οι εμπλεκόμενοι έχουν απασχολήσει και παλαιότερα την Αστυνομία για κτηματικές διαφορές και αγροζημίες που προκαλεί το ποίμνιο του κτηνοτρόφου που οδηγούσε το φορτηγό.

Ήδη η πλευρά του κτηνοτρόφου έχει υποβάλει μήνυση καταγγέλλοντας ότι απειλήθηκε με το όπλο που μετέφερε ο νεαρός, υποστηρίζοντας για το ατύχημα ότι ο νεαρός «τυφλώθηκε» από τον ήλιο και έπεσε πάνω τους. Ο δε οδηγός του δικύκλου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντός του σκοπεύει μόλις ολοκληρωθεί η φροντίδα των τραυμάτων του να υποβάλει επίσης μήνυση, θεωρώντας ότι απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα από την επίθεση που δέχθηκε με το φορτηγό.

Το κλίμα στην Κριτσά είναι αρκετά φορτισμένο εξαιτίας του συμβάντος και όσων έχουν προηγηθεί μεταξύ των δύο πλευρών στο πρόσφατο παρελθόν και αυτό πιθανόν δικαιολογεί και την παρουσία αστυνομικής δύναμης στην Κριτσά

Πηγήanatolh.com

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα