Κρήτη: Το συγκινητικό «αντίο» της μητέρας της Έμμας – «Θα σ’αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

Πρέπει να διαβάσετε

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν την Έμμα, που τόσο αγαπούσαν, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, την αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…»

Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου .. ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα ..

Θα σ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει τους πάντες όχι μόνο για τον άδικο χαμό της αλλά και για την γενναιότητα και την μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα