Κρήτη: Το χαμένο πορτοφόλι και η … ευχάριστη έκπληξη!

Μάθημα … ευσυνειδησίας παρέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής, μια 49χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία βρήκε και έδωσε στην Αστυνομία το χαμένο πορτοφόλι ενός τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο Καλό Χωριό Λασιθίου, όταν η 49χρονη βρήκε το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα παρέδωσε το πορτοφόλι στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε πως ανήκε σε έναν Γάλλο τουρίστα, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε καθώς μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν στοιχεία στα οποία αναφερόταν το ονοματεπώνυμο του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γάλλος μετέβη στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πορτοφολιού του. Αστυνομικοί που του το παρέδωσαν, τον ενημέρωσαν πως το εντόπισε μια γυναίκα, η οποία το πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία.

Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να δώσει χρήματα στην 49χρονη προκειμένου να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Όμως, η γυναίκα όχι μόνο δεν τα δέχτηκε καθώς όπως ανέφερε «δεν έκανε κάτι σημαντικό» αλλά δεν ήθελε να γίνουν γνωστά ούτε τα στοιχεία της!

«Τι υπέροχη χώρα η Ελλάδα και τι υπέροχοι άνθρωποι» έλεγε ξανά και ξανά ο Γάλλος τουρίστας εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα