Μπορεί τα Χανιά να μην έχουν τα κρούσματα της υπόλοιπης Ελλάδας, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τηρούνται τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, πολύ δε περισσότερο μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Έγινε όμως και αυτό! Η είδηση σίγουρα… προκαλεί, καθώς το συγκεκριμένο χαρτί που καλεί όποιον ασθενή του Νοσοκομείου Χανίων θέλει να κοινωνήσει -καθώς εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου στον περίβολο του νοσοκομείου- έχει θυροκολληθεί σχεδόν σε όλες τις κλινικές!

Για το ζήτημα που προέκυψε, έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με τη διοίκηση του νοσοκομείου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν ενήμερη για τη θυροκόλληση.

Άγνοια δήλωσε η αντιπρόεδρος της ΕΓΕΣΥ Χανίων, Κατερίνας Μανιμανάκη, η οποία και διαπίστωσε τη θυροκόλληση του συγκεκριμένου χαρτιού στις πόρτες των κλινικών.

Επίσης, άγνοια για το θέμα δήλωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων, Βαρδής Γεωργιακάκης, ο οποίος σημείωσε πως θα δοθεί εντολή για να κατέβει άμεσα από τις πόρτες το χαρτί.

Το ερώτημα βεβαίως είναι εύλογο… Ποιος και πότε αποφάσισε κάτι τέτοιο εν μέσω πανδημίας και μάλιστα στην “καρδιά του υγειονομικού συστήματος” των Χανίων, όπου τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό και απαγορεύεται -σε πολλές περιπτώσεις- ακόμη και το επισκεπτήριο και ποιος είναι βεβαίως αυτός που το θυροκόλλησε σε όλες τις κλινικές;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Πηγή: parakritika.gr