Κρήτη – Ταλαιπωρία για ζευγάρι: Δεν τους δεχόταν κανένα ξενοδοχείο γιατί είχαν σκύλο, πέρασαν το βράδυ στο λιμάνι 

Στο λιμάνι του Πειραιά αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που ήθελε να ταξιδέψει για Κρήτη μαζί με τον σκύλο του.

Το ζευγάρι δυστυχώς, έζησε μια περιπέτεια, καθώς κανένα ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει επειδή είχαν μαζί τους το κατοικίδιό τους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν στο OPEN, έφτασαν χθες στις 2 το μεσημέρι στην Αθήνα με το τρένο μαζί με τον σκύλο τους, τον Φορ, προκειμένου να πάρουν το καράβι για Κρήτη χθες το βράδυ. Άρχισαν να αναζητούν ξενοδοχείο αλλά όταν τους πληροφορούσαν πως έχουν μαζί τους το σκύλο τους, τους έλεγαν ότι δεν δέχονται κατοικίδια.

«Δεν μας δέχονταν σε κανένα ξενοδοχείο, λόγω του σκύλου»

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε πέντε ή έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε (σ.σ. χθες) για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μιλώντας στο OPEN.

Το ζευγάρι διανυκτέρευσε στο λιμάνι του Πειραιά γιατί κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένο και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε η σύζυγός του με την εξάντληση να είναι εμφανής στο πρόσωπο της.

Ο σκύλος του ζευγαριού

Να σημειωθεί πως ο νόμος δεν ορίζει πως απαγορεύονται τα ζώα στα ξενοδοχεία, αλλά αυτό υπόκειται στις πολιτικές του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα