Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκαν, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μεταφορέων Τουριστικών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης, με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εν λόγω κλάδο και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικότερα, αλλά και ειδικότερα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου γνωστοποίησαν τις ενέργειες και τα αιτήματα τους προς τους αρμοδίους της Κυβέρνησης σχετικά με την οικονομική στήριξη του κλάδου τους και ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας για την ικανοποίησή τους.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφαλέστερη κυκλοφορία στο ΒΟΑΚ καθώς και την ασφαλή από-επιβίβαση των επιβαινόντων σε νόμιμες στάσεις ενώ ζήτησαν ενημέρωση για τα έργα που εκτελούνται στον ΒΟΑΚ και σε άλλους οδικούς άξονες.

Ο κ. Καλογερής τους ενημέρωσε αναλυτικά για την πρόοδο των έργων στο οδικό δίκτυο, για τα μέτρα που λαμβάνονται από την Περιφέρεια Κρήτης για την ασφάλεια στη κυκλοφορία των οχημάτων και διαβεβαίωσε τα Μέλη του Συλλόγου για την στήριξή του στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.