Κρήτη: Σοκάρουν τα όσα περιγράφει πατέρας για τον προπονητή – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Πρέπει να διαβάσετε

Σοκαρισμένες είναι οι οικογένειες των παιδιών που συμμετείχαν στην σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρούσε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος με βάση καταγγελίες ανήλικων παιδιών αλλά και μιας νεαρή κοπέλας προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των μαθητών του.

Μιλώντας στο Creta24, ο πατέρας ενός εκ των παιδιών ανέφερε πως το παιδί του, έχει φύγει από την σχολή του 46χρονου σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα. «Τότε ήταν 11 ετών, φύγαμε όμως από εκεί, από αυτή τη σχολή για καλή μας τύχη».

Όπως μας περιέγραψε, πριν λίγες ημέρες ήρθαν σε επαφή μαζί του άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα, προκειμένου να διερευνήσουν αν το παιδί του αντιμετώπισε κάποιο παρόμοιο περιστατικό κατά το παρελθόν, με τον 46χρονο άνδρα. «Με ρώτησαν αν το παιδί μου είχε τα ίδια προβλήματα και τους απάντησα ότι δεν ήξερα, το παιδί μου δεν είχε πει κάτι. Αμέσως πήγα σπίτι και το ρώτησα, μου είπε ότι αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας του παιδιού, το ίδιο του εξομολογήθηκε τα όσα έζησε. «Μου είπε πως ήταν με το εσώρουχο και τον έβαλε να του κάνει μασάζ. Το σταμάτησα, του λέω “μη μου πεις άλλα, πάμε στην Ασφάλεια!”. Είχαν κλείσει ραντεβού με την παιδοψυχολόγο, όταν μπήκαμε μέσα το ρώτησαν αν ήθελε να είμαι παρών και απάντησε αρνητικά. Το παιδί ήταν 3 ώρες μέσα και έδινε κατάθεση, μόνο του δεν ήθελε να είμαι παρών, να μου πει τι έκανε ακριβώς και δεν θέλει να το κουβεντιάσει».

Μάλιστα, ανέφερε πως η ψυχολογία του μικρού δεν είναι καλή. «Εγώ έφυγα από τη σχολή του πριν 4 χρόνια και είμαι σε άλλη σχολή, όλες οι σχολές τον ξετρέχουν; Παιδιά τον καταγγέλλουν, ανήλικα παιδιά, δεν έχει ξυπνήσει ακόμη φαίνεται ο άνθρωπος».

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 46χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 46χρονου Βαγγέλης Στρατουδάκης μιλώντας στο Creta24, επεσήμανε πως ο πελάτης του νιώθει απογοητευμένος. «Όλες οι καταγγελίες είναι υποκινούμενες, από ανταγωνιστή που έχει σχολή πολεμικών τεχνών. Όλοι οι καταγγέλλοντες προέρχονται από άλλη σχολή που είναι ανταγωνιστής του». 

Ο κ. Στρατουδάκης υποστήριξε πως ο εντολέας του έχει βοηθήσει όλα τα παιδιά. «Ήταν παραπάνω αυστηρός ενδεχομένως κατά την προπόνηση του αλλά αυτό είναι που τον διακρίνει και το χαρακτηριστικό του, που τον έχει αναδείξει και έχει πάρει χρυσά μετάλλια».

Κλείνοντας, τόνισε πως η δικογραφία και η υπόθεση είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, όμως στην πορεία, «θα αναδειχθούν πολλά στοιχεία για το ποιοι και ποια είναι η σκοπιμότητα των καταγγελιών. Όμως θέλω το ίδιο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ και στην πορεία όταν πραγματικά φανεί η αλήθεια. Γιατί αυτές οι συκοφαντίες που του προσάπτονται είναι σαν χάρτινος πύργος». 

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα