Μέσα από το νοσοκομείο Χανίων προσπάθησαν δύο Έλληνες “Μπόνι και Κλάιντ” ήτοι μια γυναίκα κι ένας άνδρας, να κλέψουν δύο κινητά, όμως δεν είχαν στήσει καλά την… επιχείρηση και συνελήφθησαν!

Όλα αυτά έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η γυναίκα είχε στην κατοχή της κινητό που είχε κλέψει από το ίδιο νοσοκομείο στις 2/6!

Η ενημέρωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν, άμεσα σήμερα (18.06.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα σήμερα (18.06.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες, οι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων δύο κινητά τηλέφωνα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον στην κατοχή της ημεδαπής βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αφαιρεθεί την 02.06.2021 από το ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.”