Κρήτη: Παρουσίασαν τα χρηματοδοτικά προγράμματα «ανάσα» για τις επιχειρήσεις

Πρέπει να διαβάσετε

Το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της συστηματικής ενημέρωσης της Επιχειρηματικής Κοινότητας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης, ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιώργο Ζερβό, με θέμα:

«Νέα Αναπτυξιακά Εργαλεία Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων: Δικαιούχοι & Προϋποθέσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χανίων και αφορά τις δύο πρώτες δράσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Τον «Ψηφιακό Μετασχηματισμό» με προϋπολογισμό 300 εκ. ευρώ και την «Πράσινη Μετάβαση» με προϋπολογισμό 700 εκ. ευρώ.

«Στόχος είναι να γίνει η διαβούλευση και να είναι όλοι ενήμεροι, να έχουν την πληροφορία για να συμμετάσχουν στα δύο αυτά χρηματοδοτικά μέσα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, σημείωσε πως η επιχειρηματική κοινότητα, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη περίοδο, αλλεπάλληλων κρίσεων τόσο για την παγκόσμια όσο και για την τοπική οικονομία.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα