Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Κρήτη: Οι «Όρνιθες» έδειξαν… τον δρόμο – Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών  η θεατρική ομάδα «ΚΕ-ΘΕΑΣΙΣ» του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων, του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, τα Χανιά στο Θέατρο των Λενταριανών σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων.

Επίσης, απόψε το βράδυ θα παρουσιάσει στο Ρέθυμνο στο Θέατρο Ερωφίλη στις 21:00, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης. Την προσπάθεια αυτή, στηρίζει εθελοντικά η ηθοποιός- μουσικός Φαίη Ψωμαδάκη, ενώ την παράσταση πλαισιώνουν, με την πρωτότυπη μουσική που σύνθεσε αποκλειστικά για το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ο τραγουδοποιός, εθελοντής του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων Λεωνίδας Μαριδάκης και με τη χορευτική σύνθεση και κινησιολογία που ανήκει στην εθελόντρια χορογράφο Νατάσα Πορτάλιου.

Οι «Όρνιθες» είναι μια ιστορία αναζήτησης ενός κόσμου με αξίες καθαρές, όπου τα ανθρώπινα ιδανικά ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους αξία. Μια διαδρομή σαν αυτή της προσπάθειας για απεξάρτηση, όπου το θέατρο έχει τη δύναμη να βάζει θεμέλια και να «φωτίζει» το δρόμο για μια «καθαρή» ζωή με αυθεντική επικοινωνία και με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα