Κρήτη: Νέες λεπτομέρειες στο «φως» για το αιματηρό περιστατικό – Αναζητούνται οι δράστες

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, μεταξύ Πλάκας και Ελούντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα συνέβησαν σε ένα ημερόπλοιο, που ήταν σε ακινησία τα τελευταία δύο χρόνια. Επάνω, στο σκάφος βρισκόταν ο 65χρονος ιδιοκτήτης και ο 55χρονος καπετάνιος.

Οι δύο άνδρες βρισκόταν αμέριμνοι επάνω στο πλοίο, όπου πραγματοποιούσαν εργασίες όταν ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από δύο άτομα, με κουκούλες. Οι άγνωστοι δράστες, χτύπησαν τους δύο άνδρες, με πτυσσόμενα γκλοπ και ο ένας από αυτούς, τραυμάτισε με μαχαίρι πίσω από τα πλευρά και κοντά στο νεφρό τον 55χρονο καπετάνιο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. 

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν, πως ο ιδιοκτήτης του πλοίου, είχε οικονομικές διαφορές με συγκεκριμένα άτομα, τις οποίες είχε καταγγείλει και στις Αρχές. Όμως, πηγές του Λιμενικού Σώματος, τονίζουν πως δεν υπέδειξε τα συγκεκριμένα άτομα, ως δράστες καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ήταν αυτοί.

Σε κάθε περίπτωση ερευνάται και αυτό το ενδεχόμενο από το Λιμενικό Σώμα ενώ αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το περιστατικό, έδωσαν στοιχεία για τον τρόπο αλλά και την κατεύθυνση διαφυγής των δραστών. 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα