Μια πολύ περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στην Ιεράπετρα με ένα ανώνυμο κείμενο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και αναφερόταν σε κάποιο άτομο που κυκλοφορεί τη νύχτα στην πόλη και παρενοχλεί γυναίκες και παιδιά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι δεν είναι αβάσιμη και ερευνάται, αν και στο ΑΤ Ιεράπετρας δεν έχει φτάσει καμία επίσημη καταγγελία για το θέμα, πέρα από κάποιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από άτομα που έχουν μιλήσει στις αρχές πρόκειται για άνδρα που ντύνεται περίεργα, αλλάζοντας εμφανίσεις και έχει ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε κόσμο που συναντά, χωρίς για την ώρα να έχει προκύψει κάτι περισσότερο.

Εντύπωση προκαλεί και ανάρτηση του δημοτικού αστυνομικού της Ιεράπετρας στα κοινωνικά δίκτυα ο οποίος δίνει περισσότερες πληροφορίες για κάποιες μαρτυρίες, χωρίς να είναι γνωστό αν το άτομο αυτό ,όντως έχει εντοπιστεί σε ποια περιοχή, κι αν έχει προκαλέσει προβλήματα.

Η ανάρτηση του δημοτικού αστυνομικού:

«Από χθες το βράδυ τρέχει μια παράξενη υπόθεση. Άτομο το οποίο κυκλοφορεί μετά τις 21.30 περίπου, περιφέρεται στους δρόμους μεταμφιεσμένος έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Χθες ήταν ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περούκα και έσερνε ένα άδειο παιδικό καροτσάκι. Σήμερα εθεάθη ντυμένος κάτι σαν αθλητής αναρρίχησης. Την προσοχή σας λίγο γιατί δεν ξέρουμε αν έχει σώας τας φρένας ή αν είναι επικίνδυνος ή αν απλά παίζει με τις υπηρεσίες. Δεν μας έφτανε η κούραση μας μετά από 16 ώρες συνεχόμενης υπηρεσίας έχουμε και αυτά…»

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία του διέρρευσε στα social, η οποία τραβήχτηκε από πολίτη της Ιεράπετρας και δείχνει τον περίεργο άνδρα να είναι ντυμένος γυναίκα, να φοράει ξανθιά περούκα, ταγέρ και να σπρώχνει ένα παιδικό καροτσάκι, πιθανότατα άδειο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: radiolasithi.gr