Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου με αφορμή την πρόσφατη προκήρυξη πρόσληψης υγειονομικών σε όλη την επικράτεια.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Προβαίνουμε στην παρούσα, επειδή πρώτον έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα με ευχές συναδέλφων μας του Νομού Λασιθίου και δεύτερον διότι πιστεύουμε ότι ως Συνδικαλιστική Ένωση δεν πρέπει να αναδεικνύουμε μόνο τα λάθη ή την κακή Διοίκηση των προϊσταμένων μας, αλλά να εξάρουμε και τις αξιέπαινες ενέργειές τους που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού, πιστώνοντας “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”.

Θα θέλαμε λοιπόν, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για την πρόσφατη προκήρυξη πρόσληψης υγειονομικών (Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Ψυχολόγων) σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με την οποία ουσιαστικά ιδρύονται Περιφερειακά Ιατρεία στις κατά τόπους Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, αλλά και σε ορισμένες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Η λειτουργία τους θα προσφέρει τεράστια διευκόλυνση στο αστυνομικό προσωπικό αλλά και τις οικογένειές τους, τόσο στις έδρες που ιδρύονται όσο και σε όμορους Νομούς όπως αυτός του Λασιθίου.

Γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος αποτελούσε χρόνιο αίτημα των αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα ώστε να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση και ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη. Επίσης γνωρίζουμε για την προσωπική προσπάθεια και το χρόνο του κ. Αρχηγού που απαιτήθηκε για την υλοποίηση και την ορθή εφαρμογή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τώρα επιτέλους είδαμε αυτά τα αποτελέσματα και ελπίζουμε μελλοντικά σε ακόμη περισσότερα».