Κρήτη: Εντοπίστηκε η 26χρονη που αγνοούνταν

Πρέπει να διαβάσετε

Σώα εντοπίστηκε η 26χρονη για την οποία είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, καθώς τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς της είχαν ειδοποιήσει τις αρχές, λέγοντας πως η νεαρή κοπέλα έφυγε το Σάββατο για να πάει με το αυτοκίνητό της σε ένα πάρτι φίλου της στα Χανιά.

Το τηλέφωνο της ήταν απενεργοποιημένο ενώ το αυτοκίνητό της είχε εντοπιστεί στην περιοχή όπου θα πήγαινε, φεύγοντας από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξαφάνιση μια ακόμη γυναίκας.

Πρόκειται για μια 78χρονη η οποία βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Ηράκλειο. Η 47χρονη κόρη της, η οποία μένει στο Ηράκλειο, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αγνοείται η τύχη της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη είπε τα ξημερώματα ότι το Σάββατο 10 του μήνα μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου τη μητέρα της, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Ρόδο, προκειμένου η 78χρονη να συνεχίσει για τη Σύμη, όπου μένει μόνιμα.

Μητέρα και κόρη επικοινώνησαν τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου, όταν το καράβι βρισκόταν στο λιμάνι της Κάσου. Έκτοτε, το τηλέφωνο της 78χρονης είναι απενεργοποιημένο. Υπάρχουν, ωστόσο, αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η ηλικιωμένη κατέβηκε από το καράβι στο λιμάνι της Ρόδου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα