Με πολύ μεράκι, έμπνευση και αγάπη εθελοντές και προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν τις πιο όμορφες λαμπάδες, στεφάνια αλλά και δώρα για το Πάσχα. 

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η πρόεδρος του ΕΛΕΠΑΠ Μάγκι Αρσενίδου, ανέφερε πως η κατάσταση είναι καλύτερη από πέρσι καθώς φέτος επιτρέπεται η διενέργεια του παζαριού. «Δεν γίνονται όμως εκδηλώσεις που είναι ζωτικής σημασίας για φορείς σαν την ΕΛΕΠΑΠ, που ένα μεγάλο μέρος των εσόδων μας, προέρχονται από εκδηλώσεις. Ζητάμε την ενίσχυση του κόσμου που ανταποκρίνεται πάντα. Μιλάμε φέτος για μια καλύτερη χρονιά με πολλούς περιορισμούς όμως και με πολλά μέτρα προστασίας. Η ΕΛΕΠΑΠ από την πρώτη στιγμή, λειτούργησε με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα καθώς εξυπηρετούμε 170 παιδιά στο Ν. Χανίων και όχι μόνο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με ένα προσωπικό που κατά 90% είναι εμβολιασμένο και κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί rapid test». 

Σύμφωνα με την κ. Αρσενίδου, η ΕΛΕΠΑΠ λειτουργεί αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Αρχικά είχαμε μεγάλο άγχος για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των παιδιών που εξυπηρετούμε. Έχουμε ανταπέξελθει και έχουμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να έχουν διακοπεί οι θεραπείες των παιδιών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η προϊστάμενη του Φυσικοθεραπευτικού Τμήματος Κατερίνα Σκαμνάκη, η οποία ανέφερε πως αυτές οι δράσεις είναι πολύ σημαντικές καθώς ενισχύουν οικονομικά το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. «Μπορούμε να εξαγοράσουμε εξοπλισμό για τα παιδιά μας αλλά και για τις θεραπείες παιδιών που δυσκολεύονται να έχουν κάποια ασφάλιση». 

Το πασχαλινό παζάρι θα λειτουργεί στην οδό Νικ. Πλαστήρα 33 στο κέντρο της πόλης των Χανίων έως τη Μ. Παρασκευή.