Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
24.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Είχε στο σπίτι του ναρκωτικά και κροτίδες – Χειροπέδες σε 21χρονο

Πρέπει να διαβάσετε

Χειροπέδες πέρασαν το Σάββατο 17 Μαΐου οι αστυνομικοί σε 21χρονο στον Άγιο Νικόλαο, καθώς στη διάρκεια ελέγχου στο σπίτι του, βρέθηκαν ναρκωτικά και κροτίδες.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 216 γραμμάρια κάνναβης, 30 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, χρηματικό ποσό 4.300 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα και 5 κροτίδες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (17.05.2025) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βεγγαλικών και αθυρμάτων.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου για την πρόληψη και καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν χθες (17.05.2025) το μεσημέρι έρευνα στην οικία ημεδαπού.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

-216- γραμμάρια κάνναβης
-30- γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας
Χρηματικό ποσό -4.300- ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα
-5- κροτίδες
-Ζυγαριά
-Χειρόγραφες σημειώσεις

 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα