Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κρήτη: Δεκτή η πρόταση του Θ. Σταθάκη μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Πρέπει να διαβάσετε

Δεκτή έκανε την πρόταση του πρώην Δημάρχου Θεόδωρου Σταθάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε την ζωή σε δύο νέα παιδιά, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.
Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ο κ. Σταθάκης.
Δείτε αναλυτικά το ψήφισμα:
«Το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου με αφορμή το τραγικό συμβάν που πραγματοποιήθηκε στις 03-07-2022, στο οδικό δίκτυο του δήμου Κισσάμου συγκεκριμένα στον οδικό άξονα Καλουδιανά- Χρυσοσκαλιτισσας στο ύψος του οικισμού Κατσοματαδω, εκφράζει: Τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών που έχασαν την ζωή τους.
Εύχεται να ξεπεράσουν τα προβλήματα τα άλλα δύο παιδιά και να γυρίσουν πίσω υγιείς στις οικογένειες τους. Ταυτόχρονα θεωρεί άκρως απαραίτητο αυτό το τραγικό συμβάν να μας αφυπνίσει ως κοινωνία, ως γονείς, ως πολιτεία, ώστε ο κάθ ένας απο την πλευρά του να πράττει τα αυτονόητα, ώστε να μην οδηγούμαστε να ζούμε τέτοια τραγικά γεγονότα. Να χάνουμε αδίκως νέες ανθρώπινες ζωές και να “κλείνουν “ , τα σπίτια των οικογενειών τους. Οφείλουμε όλοι να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη υπόσταση και ζωή».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα