Κρήτη: Αυτοχειρία δύο νεαρών αστυνομικών – Τι ανέφερε ο ένας στο σημείωμα που άφησε

Πρέπει να διαβάσετε

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας στο Λασίθι από την, σχεδόν, ταυτόχρονη αυτοχειρία δύο νεαρών αστυνομικών το Σάββατο, στη Σητεία και στο Καλό Χωριό. Άσχετα τα δυο περιστατικά μεταξύ τους σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές.

Απαγχονισμένος βρέθηκε στο Καλό Χωριό, ο ένας αστυνομικός ηλικίας 35 ετών, έγγαμος χωρίς παιδιά, με καταγωγή από την Άρτα. Ο 35χρονος είχε έλθει με μετάθεση και υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου απαγχονισμένος έξω από το σπίτι του, έχοντας αφήσει πίσω του σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα και παρακολουθούνταν από τον υπηρεσιακό ψυχίατρο, ενώ ακολουθούσε αγωγή.

Στο σημείωμα του ο αυτόχειρας αστυνομικός που βρέθηκε στο Καλό Χωριό αποχαιρετά τη μητέρα του και τη γυναίκα του, που εργαζόταν σε άλλο νησί και θα ερχόταν αυτές τις μέρες, λέγοντας ότι δεν μπορούσε άλλο να διαχειριστεί την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο, ενώ από τον υπηρεσιακό γιατρό (Νευρολόγο) είχε χαρακτηριστεί ως βαρύ περιστατικό.

Στη Σητεία έλαβε χώρα το δεύτερο περιστατικό σήμερα το πρωί όπου βρέθηκε απαγχονισμένος σε ελαιώνα, στην περιοχή Εσταυρωμένος, αστυνομικός 34 ετών, άγαμος, με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ και είχε έλθει ακτοπλοϊκώς το πρωί στη Σητεία για διακοπές. Τον αυτόχειρα βρήκαν περαστικοί που κάλεσαν το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία βοήθεια.

Νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.

ΠηγήΕΡΤ

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα