Μissing alert εκδόθηκε για την 29χρονη γυναίκα που αγνοείται στην Κρήτη

Η  Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, 29 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη Ιεράπετρας Κρήτης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα στις 17/6/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Επιπλέον, ο Οργανισμός έχει κινητοποιήσει την ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» την οποία διαθέτει και η οποία συμμετέχει στην έρευνες αναζήτησης με 6 μέλη, 2 οχήματα και έναν εκπαιδευμένο σκύλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Η Τίνα – Καρολίνα έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

To χρονικό

Η 29χρονη ενημέρωσε χθες τον Έλληνα σύντροφό της, με τον οποίο ζει στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού, ότι θα πήγαινε για κολύμπι στην περιοχή της Ιεράπετρας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Οι οικείοι της ενημέρωσαν το Λιμενικό αργά χθες το βράδυ και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας, με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή δύο σκαφών του λιμενικού, εθελοντών, ελικοπτέρου του Λιμενικού, ενώ από ξηράς αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή.