Κρήτη: Αριστεύσαντες στις πανελλαδικές εξετάσεις που έπιασαν «κορυφή»

Πρέπει να διαβάσετε

Έβαλαν στόχο και τελικά τον πέτυχαν. Η συστηματική και μεθοδική προσπάθεια που κατέβαλαν τους δικαίωσε και τους οδήγησε στην κορυφή.

Χανιώτες και Χανιώτισσες υποψήφιοι/ες των πανελλαδικών εξετάσεων είδαν τους κόπους τους να ευοδώνονται, πετυχαίνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες που τους δίνουν το εισιτήριο για την ανώτατη εκπαίδευση.

Δημήτρης Ανδρουλάκης

Συγκέντρωσε περίπου μέσο όρο 19.200 με 19.300 μόρια και στόχος του είναι να περάσει στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ.

Όπως είπε στο Flashnews.gr: «Το διάβασμα που έκανα αυτή τη χρονιά κινήθηκε σε λογικά πλαίσια. Το τελευταίο τρίμηνο – τετράμηνο ζορίστηκα περισσότερο αλλά γενικά δε στερήθηκα υπερβολικά πολλά πράγματα, τις εξόδους και όλα όσα με ευχαριστούσαν»

————-

Θανάσης Καλανδράνης

Έγραψε μαθηματικά 20, φυσική 20 και χημεία 20 στην εκθεση 16,8, βγάζοντας μέσο όρο περίπου 19,2.

Μιλώντας στο Flashnews.gr είπε: «Έχω στόχο την Αρχιτεκτονική Αθήνας γι’ αυτό και περιμένω και τη βαθμολογία στο σχέδιο που αναμένεται να ανακοινωθεί σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν ήταν εύκολη χρονιά σε καμία περίπτωση. Χρειάστηκαν πολλές θυσίες. Προτιμούσα να αφιερώσω τον χρόνο μου στον στόχο μου για έναν χρόνο ώστε να μπω με ασφάλεια στη σχολή που ήθελα».

—————

Μαρία Μπολιώτη

Συγκέντρωσε περίπου 18.800 μόρια με την ίδια να έχει σαν πρώτη επιλογή την Ιατρική Θεσσαλονίκης.

«Ήταν μια ζόρικη, απαιτητική χρονιά, γιατί είχα αρκετές στερήσεις και στον αθλητισμό μου και στις εξόδους μου, αλλά ευτυχώς πήγε καλά» τόνισε η Μαρία στο Flashnews.gr

—————

Ιωσηφίνα Κονταράκη

Η βαθμοί της αγγίζουν περίπου τα 18.800 μόρια και στοχεύει στην είσοδό της στην Ιατρική Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε στο Flashnews.gr: «Αντικειμενικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς που να μη δυσκολεύτηκε αυτή τη χρονιά, ασχέτως με το τι έγραψε. Είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία και θέλει πολύ κουράγιο. Είχα όμως σκοπό και συγκεντρώθηκα σε αυτόν».

————-

Γιάννης Μπλαζάκης

Συγκέντρωσε περίπου 18.400 μόρια και ενδιαφέρεται να περάσει στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε: Ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά, αλλά πιστεύω ότι η μεθοδικότητα και το να έχει κάποιος τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του που μπορούν να τον υποστηρίξουν και πρακτικά και συναισθηματικά, είναι το κλειδί για την επιτυχία».

————–

Μαρία Παναγιωτοπούλου

Έβγαλε περίπου 18.200 μόρια. Προς το παρόν όμως δεν έχει καταλήξει ακόμα ποια σχολή θα επιλέξει ως πρώτη επιλογή.

Όπως είπε στο Flashnews.gr: «Είμαι μεταξύ Νομικής και Ψυχολογίας στην Αθήνα. Αυτή τη χρονιά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα, πολύ πιεστικά, αλλά ευτυχώς τα κατάφερα»

ΠηγήFlashnews.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα