Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Κρήτη: «Άνοιγε» αυτοκίνητα και άρπαζε ό,τι έβρισκε

Πρέπει να διαβάσετε

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο για την οποία συνελήφθη  το μεσημέρι της Παρασκευής ένας αλλοδαπός.

Ειδικότερα, νυχτερινές ώρες της 06.06.2024, άγνωστος δράστης διέρρηξε το τζάμι αυτοκινήτου ημεδαπού που ήταν σταθμευμένο σε δημοτικό χώρο στάθμευσης στο Ρέθυμνο και αφαίρεσε από αυτό το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ .

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με την ενεργηθείσα προανάκριση, κατηγορείται για τρεις ακόμα περιπτώσεις κλοπών (δυο τετελεσμένες και μία απόπειρα) από σταθμευμένα οχήματα από τα οποία είχε αφαιρέσει τιμαλφή και εργαλεία, πράξεις που τελέσθηκαν νυχτερινές ώρες των 05.06.2024 και 06.06.2024 στο Ρέθυμνο.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας εντόπισαν τον ημεδαπό μεσημεριανές ώρες της 07.06.2024 και σε έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα